Covid-19 în R. Moldova: Nunțile, cumetriile, zilele de naștere sunt în continuare interzise

Ceremoniile precum sunt nunţile, cumetriile, zilele de naştere sau alt gen de activităţi festive, reieşind din situaţia epidemiologică existentă în Republica Moldova, la etapa respectivă sunt interzise pentru că asemenea aglomerări sunt cu risc înalt de infectare cu noul tip de coronavirus. Declaraţia a fost făcută de ministra sănătății, muncii și protecției sociale, Viorica Dumbrăveanu, transmite IPN.

În cadrul unei conferinţe de presă, Viorica Dumbrăveanu, a menţionat că deja au avut loc, pe parcursul zilei de sâmbătă şi duminică „anumite ceremonii care erau organizate pe platforma alimentaţiei publice”. „În condiţiile date, chiar ieri, colegii au înaintat la Comisia Naţională Extraordinară de Sănătate Publică propunerea, care este acceptată de către toţi membrii, de a interzice desfăşurarea ceremoniior îndiferent de numărul de persoane”, a spus ministra.

Activitatea sectorului HoReCa a fost reluată din 15 iunie, în contextul prevederilor emise de autorităţi, cu respectarea tuturor condiţiilor de prevenire şi răspândire a infecţiei COVID-19.Categorii:Societate

Etichete:, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.