Partidul „ȘOR”, a treia cea mai cotată formațiune politică, cu un rating în creștere semnificativă

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare anticipate, pentru Partidul Politic „ȘOR” ar vota 11,6% dintre alegători, fiind cotată pe locul trei ca intenție de vot, arată datele sondajului realizat de compania IMAS.

partidulsor.md

Cele mai multe voturi ar acumula PSRM și PAS – 35% și, respectiv, 25 la sută din numărul celor care au exprimat o opțiune de vot, notează hotnews.md.

Reclame

Mai sunt cotate cu șanse de a accede în Parlament Partidul Nostru și Partidul Comuniștilor – 7,7% și 5,6%, iar Partidul Democrat a căzut sub pragul electoral de 5%.

Directorul companiei IMAS, sociologul Doru Petruți a menționat că această creștere a Partidului ȘOR este înregistrată din contul scăderea ratingului PDM și Partidului Nostru. „Procent obținut și pe baza scăderii înregistrate în special de Partidul Democrat, chiar și scăderii înregistrate de Partidul Nostru”, a declarat el, amintind că în preajma alegerilor parlamentare din 2019, IMAS a fost singura companiei sociologică ce a arătat că Partidul ȘOR va accede în Parlament.

Sondajul a fost realizat în perioada 14-27 iunie, pe un eșantion de 1105 de persoane, având o marjă de eroare de 3%.Categorii:Politică

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.