Curentul electric ar putea să se ieftinească

Premier Energy a prezentat Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Energetică solicitarea de aprobare a preţurilor reglementate pentru furnizarea energiei electrice pentru anul 2020.

teamodo.com

Furnizorul menţionează că, pe toate nivelurile de tensiune, preţurile sunt mai mici comparativ cu cele în vigoare, inclusiv pentru consumatorii casnici acestea prevăd o reducere cu 10,76 bani sau 5,7%, transmite IPN.

Reclame

Într-un comunicat de presă al comapniei se menţionează că la baza calculelor au fost luaţi în considerare mai mulţi factorii, şi anume preţul de procurare a energiei electrice stipulate în contractele în vigoare pentru anul 2020 şi tarifele pentru serviciile de transport şi distribuţie în vigoare.

De asemenea, este vorba despre tarifele de distribuţie solicitate pe data de 11 martie curent de către operatorul de distribuţie, costurile de bază aferente activităţii şi furnizare a energiei electrice, volumul de energie furnizată, indicatorii macroeconomici specificaţi în Nota informativă la proiectul de lege privind modificarea legii bugetului de stat pentru anul 2020.

Preţuri reglementate pentru furnizarea energiei electrice solicitate de către „Premier Energy”, furnizor de ultimă opţiune şi furnizor la serviciul universal: pentru tensiune joasă se solicită 178,24 bani/kWh, în comparaţie cu 189,00 bani/kWh în prezent (-5,7%), tensiune medie se solicită 138,37 bani/kWh, comparativ cu 153,00 bani/kWh (-9,6%); tensiune înaltă – 122,58 bani/kWh , în comparaţie cu 138,00 bani/kWh (-11,2%).Categorii:Economie

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.