Maia Sandu, candidatul PAS la alegerile prezidențiale

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, este candidatul formațiunii la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie. O decizie în acest sens a fost luată de Consiliul Politic Național al formațiunii, care s-a întrunit astăzi, 18 iulie, transmite IPN.

Maia Sandu. Foto: diez.md

„PAS este un partid care a crescut mult în ultimii ani. Suntem mai pregătiți, mai organizați și mai puternici decât eram cu patru ani în urmă. Avem o responsabilitate enormă față de cetățenii acestei țări să promovăm persoane competente și curajoase care pot lupta cu hoții de la guvernare. Suntem gata să depunem toate eforturile pentru a învinge la alegerile prezidențiale împreună cu Maia Sandu, unicul candidat capabil să-l bată pe Igor Dodon”, a declarat Igor Grosu, prim-vicepreședinte al formațiunii, citat într-un comunicat de presă.

„Această nominalizare este o onoare pentru mine, dar și o mare responsabilitate. Avem datoria să curățăm țara de politicienii care văd Moldova ca pe un sac fără fund, din care ei se îndestulează. Sunt sigură că, prin multă muncă, vom învinge în aceste alegeri. E vremea oamenilor buni, cei care știu cum trebuie să fie țara noastră. Împreună vom munci pentru o țară bogată, cu familii unite și copii fericiți, o țară în care legea este una pentru toți, iar dreptatea stă în capul mesei”, a menționat Maia Sandu.

Lansarea oficială a candidatului Maia Sandu și a programului său electoral va avea loc odată cu startul oficial al scrutinului electoral, în luna septembrie.Categorii:Politică

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.