Candu: Anul acesta vom avea un nou președinte și un nou guvern

Guvernul Chicu nu şi-a recăpătat legitimitatea, chiar dacă moţiunea de cenzură nu a fost susţinută de Parlament, declară liderul „Pro Moldova”. Andrian Candu a sublinat că lupta abia începe, iar în acest an Republica Moldova va avea un alt preşedinte şi un alt Guvern.

Andrian Candu

„Vom căuta în continuare modalitate să scăpăm de acest Guvern, cât mai repede posibil. O moţiune picată ieri, nu înseamnă o bătălie sau un război pierdut. Noi cei de la „Pro Moldova” va promitem ca lupta abia începe, ca în acest an, Republica Moldova va avea un alt preşedinte şi un alt Guvern. Noi nu cedăm, vom fi mobilizaţi în continuare, ne vom deplasa în ţară să vorbim cu oamenii, să căutam soluţii pentru ei, ca să revenim în plenul Parlamentului mai buni, mai organizaţi”, a declarat Andrian Candu.

Andrian Candu a mai spus că cei de la guvernare se vor întoarce la muncă mult mai repede decât cred. Şi asta pentru că „Pro Moldova va veni cu propuneri legate de economie şi învăţământ, aşa că vor fi sesiuni extraordinare ale Legislativului.Categorii:Politică

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.