Partizanii lui Usatîi îl „claxonează” pe Dodon

Partidul Nostru anunță pentru astăzi acțiunea „Claxonează, dacă ești împotriva lui Dodon”, care se va desfășura în fața sediului Președinției și Parlamentului.

tribuna.md

Partidul Nostru anunță că organizează astăzi, 29 iulie, acțiunea „Claxonează, dacă ești împotriva lui Dodon”. Sondajul popular se va desfășura la ora 16:30, în fața sediului Președinției și a Parlamentului.

Membrii și simpatizanții Partidului Nostru au decis să organizeze un astfel de flashmob pentru a-i arăta șefului statului, Igor Dodon, adevărata atitudine a cetățenilor față de el, dar și pentru a-i dovedi că sondajele pe care le prezintă nu sunt altceva decât un fals.

Prima acțiune a Partidului Nostru „Claxonează, dacă ești împotriva lui Dodon” a avut loc în data de 10 iulie, în fața Președinției Republicii Moldova, iar cea mai recentă a avut loc lângă Reședința de Stat de la Condrița, în ziua în care șefului statului avea o întâlnire cu presa. Atunci, membrilor și simpatizanților Partidului Nostru s-a alăturat și liderul formațiunii politice, Renato Usatîi.Categorii:Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.