MAEIE după explozia din Beirut: Nu există cetățeni moldoveni afectați

Ambasada Republicii Moldova la Ankara, acreditată prin cumul în Republica Libaneză, este în contact cu autorităţile competente din Beirut pentru a preciza dacă printre victime nu sunt şi cetăţeni moldoveni. Din informaţiile acumulate la moment, nu există cetăţeni moldoveni afectaţi de explozie. În caz de necesitate, cetăţenii Republicii Moldova din Liban pot contacta misiunea diplomatică la adresa de email: ankara@mfa.gov.md sau să telefoneze la Centrul de Apel al MAEIE.

newsnowfinland.fi

Ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Oleg Ţulea a transmis în seara zilei de 4 august un mesaj de compasiune adresat omologului său libanez, Charbel Wehbe.

Reclame

„Din numele Republicii Moldova, transmitem condoleanţele familiilor îndurerate şi recuperare grabnică celor răniţi în explozia de la Beirut”, a spus şeful diplomaţiei moldoveneşti.

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene ( MAEIE) anunţă că monitorizează cu prioritate situaţia şi va reveni cu informaţii actualizate în cazul evoluţiilor de interes public.

Amintim că în seara zilei de 4 august, în portul din capitala Libanului, Beirut s-au produs două explozii puternice, care s-a soldat cu cel puţin 100 de morţi şi peste 4.000 de răniţi.

trm.mdCategorii:Actualitate

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.