Dodon, pe Muntele Athos

Președintele Igor Dodon anunță că acest sfârșit de săptămână îl va petrece în smerenie și rugăciune împreună cu călugării de pe Muntele Athos. Ca în fiecare an, spune șeful statului, în această perioada, se va ruga pentru poporul său, pentru o Moldovă care să trăiască în pace și unitate, transmite IPN.

Igor Dodon. Foto: Dumitru Doru / EPA-EFE

„Am trecut și trecem prin provocări foarte puternice în acest an, de aceea avem nevoie mai mult ca oricând de binecuvântarea călugărilor pe care urmează sa-i întâlnesc la mănăstirile ctitorite de cei mai renumiți voievozi moldoveni”, menționează Igor Dodon într-un mesaj plasat pe Facebook.

Potrivit lui, luna septembrie vine cu noi încercări pentru popor, începe școala în condiții de pandemie, se reiau o serie de alte activități. „Avem încă un drum greu de parcurs prin această pandemie care afectează întreaga lume, de aceea va îndemn pe toți cei care puteți sa petreceți aceste zile de sărbătoare în liniște sufletească și rugăciune, să transmiteți gânduri bune către apropiați, către țară, să ne cultivăm încrederea că vom trece cu bine și de aceste vremuri complicate”, spune președintele.Categorii:Societate

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.