Maia Sandu, candidatul PAS pentru alegerile prezidențiale

Maia Sandu este candidatul Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS) pentru alegerile prezidenţiale din 1 noiembrie. Decizia a fost aprobată ieri în cadrul şedinţei Consiliului Politic Naţional (CPN) al partidului.

Maia Sandu. Foto: diez.md

„Noi mergem în aceste alegeri nu pentru a aface figuraţie, dar pentru a câştiga. O victorie a noastră nu va fi doar o victorie a Maiei Sandu în faţa lui Igor Dodon, dar va fi o victorie asupra hoţiei şi sărăciei. Noi mergem în campanile cu viziunea – E vremea oamenilor buni”, a menţionat Sergiu Litvinenco, deputat PAS.

Reclame

De asemenea, a fost constituit grupul de iniţiativă care urmează să colecteze semnăturile în vederea susţinerii candidatului, preşedintele căruia a fost desemnat Igor Grosu.

„Avem cel mai bun candidat şi avem o datorie de a da ţării un preşedinte al tuturor, un preşedinte care să scoată ţara din izolare, să inspire încredere şi să aducă speranţă atât pentru cei din ţară, cât şi pentru cei plecaţi. Vom avea o luptă corectă şi avem toate şansele”, a declarat Igor Grosu, deputat PAS.

Partidul Acţiune şi Solidaritate urmează să depună la Comisia Electorală Centrală documentele pentru înregistrarea grupurilor de iniţiativă în vederea susţinerii candidaţilor la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova.

Până acum, patru formaţiuni politice şi-au desemnat candidaţii la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova: Partidul Liberal Democrat din Moldova – pe Tudor Deliu; Partidul Politic „Partidul Nostru” – pe Renato Usatîi; Partidul Politic „Platforma Demnitate şi Adevăr” – pe Andrei Năstase; Pro Moldova – pe Andrian Candu.

trm.mdCategorii:Politică

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.