Cu cine luptă Maia Sandu

Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, susține că în viitoarea campanie electorală nu intenționează să lupte împotriva partidelor de centru dreapta. Mai mult decât atât, candidata PAS la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie, afirmă scopul formațiunii este să lupte împotriva actualului președinte, Igor Dodon.

cotidianul.md

„Noi în această campania luptăm cu Igor Dodon, nu ne batem cu partenerii noștri de centru-dreapta. Eu cred că toată lumea înțelege care este pericolul pentru această țară și de ce trebuie să ne unim forțele, de ce trebuie să avem o campanie corectă și lipsită de atacuri reciproce între candidații care luptă împotriva lui Dodon”, a declarat Maia Sandu în cadrul emisiunii „În Profunzime” de la postul de televiziune PRO TV.

Reclame

Referitor la neînțelegerile din spațiul public dintre susținătorii PAS și susținătorii Partidului Platforma DA, Maia Sandu a menționat că formațiunea pe care o conduce a dat dovadă de o comunicare corectă și același lucru îl cere și de la susținătorii săi.

„Este o ocazie să-i rog pe susținătorii PAS să nu mai dați replicile tăioase. Noi asta facem la PAS, avem o atitudine foarte corectă, asta de cerem și susținătorilor noștri. Aceasta ceartă face bine doar lui Igor Dodon și eu sunt absolut sigură că și PAS, și susținătorii PAS, vor ca țară să scape de Igor Dodon”.

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, este candidatul formațiunii la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie. O decizie în acest sens a fost luată de Consiliul Politic Național al formațiunii la mijlocul lunii iulie.Categorii:Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.