Usatîi: Nu doar Furtună trebuia să-și dea demisia, ci și Dodon, Chicu și Dumbrăveanu

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, afirmă că după demisia lui Nicolae Furtună din fruntea Agenției Naționale de Sănătate Publică, trebuie să urmeze plecarea lui Dodon, Chicu și Dumbrăveanu. El scrie despre acest lucru într-o postare pe Facebook.

Renato Usatîi. Foto: curentul.md

„Azi avem o noutate bună și una proastă. Desigur, nu poate fi vorba în cazul lui de onoare, dar noutatea bună e că, deși împins din spate, Nicolae Furtună și-a recunoscut greșeala și a demisionat. Pentru că a spus o prostie și a umilit oamenii care îi plătesc din impozitele lor salariul. Așa trebuie să pățească orice funcționar al acestui stat care nu respectă poporul căruia trebuie să slujească, nu să îl batjocorească, nu să îl fure!”, spune Usatîi, potrivit căruia noutatea proastă e că Furtună e unicul iresponsabil din guvernarea lui Dodon care a demisionat.

Reclame

„Ceilalți nu au nici măcar atâta demnitate, câtă a avut Furtună și se țin scai de fotolii! Nici gând să îl urmeze pe subalternul Furtună nu are nici Viorica Incompetenta, nici Socrul Mare Chicu, nici Culiocul oleacă medic, oleacă turist Dodon! Concluzia e că așteptăm prea mult de la ei, nu vor demisiona. Nu vor demisiona, pentru că nu au onoare! Noi însă avem și Onoare, și Curaj. Nu vreți să plecați de bună voie, vă vom alunga noi!”, încheie Renato Usatîi.

Amintim că astăzi, înainte ca Nicolae Furtună să-și anunțe demisia, liderul Partidului Nostru i-a taxat dur afirmațiile făcute luni seara la un post de televiziune. Într-o postare pe Facebook, el a declarat că Furtună a încălcat Jurământul lui Hipocrate, iar prin asta a rămas fără onoare și trebuie să plece din fruntea ANSP.

„Ce a avut domnul Furtună în cap atunci când a deschis gura? Sigur nu jurământul lui Hipocrate care cuprinde un set de norme și valori, una dintre care sună în felul următor: „Voi păstra respectul deplin pentru viaţa umană de la începuturile sale…Fac acest jurământ în mod solemn, liber, pe onoare.” De ieri, domnul Furtună a rămas fără onoare, iar un astfel de om nu are ce căuta în fruntea Agenției Naționale de Sănătate Publică”, a afirmat Renato Usatîi.

Nicolae Furtună a declarat luni, referitor la victimele pandemiei că „în toată lumea COVID-ul a luat viaţa celor care şi aşa erau o povară pentru ei şi pentru cei din jur”. Ulterior, el a prezentat scuze pentru controversatele afirmații și a declarat că nu se retrage din funcție, dar la scurt timp după aceasta, Furtună a demisionat în urma unei întrevederi cu premierul Ion Chicu.Categorii:Actualitate

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.