Ministrul Șarov, omul lui Renato Usatîi?

După ce candidatul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a propus ca în 2 noiembrie, după alegeri, în instituțiile de învățământ să fie zi liberă pentru dezinfectare, ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Igor Șarov, a anunțat că Guvernul va acorda această zi liberă, se laudă Partidul Nostru într-un comunicat de presă.

Igor Șarov. Foto: gov.md

La un post de televiziune, ministrul Educației a precizat că subiectul privind prelungirea vacanței de toamnă a elevilor a fost discutat cu premierul Ion Chicu, reprezentanții ministerului Afacerilor Interne, precum și cei ai Comisiei Electorale Centrale.

Partidul primarului de la Bălți amintește că, acum două zile, Renato Usatîi, candidatului Partidului Nostru, a propus ca secțiile de votare să fie amenajate în școli așa cum a fost până în prezent, dar cu respectarea tuturor normelor sanitare în contextul pandemiei de COVID-19. Iar pentru a nu pune în pericol sănătatea elevilor, profesorilor și celorlalți angajați din sistemul de învățământ, ziua de 2 noiembrie să fie liberă.Categorii:Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.