Renato Usatîi susține că este atacat de o activistă civică care „lucrează pentru Dodon” pe bani europeni

Președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, susține că presa afiliată socialiștilor și președintelui Igor Dodon a pornit o campanie împotriva sa, relatând despre cum primarul de Bălți nu ar participa la întâlnirile cu locuitorii din Bălți, organizate pe străzile din municipiu.

Renato Usatîi. Foto: deschide.md

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Renato Usatîi a scris că oamenii sunt adunați în stradă de activista civică din Bălți Diana Grosu, care, pe bani europeni, a decis ca în campania preelectorală să lucreze pentru Igor Dodon. Mai mult, spune Renato Usatîi, la întâlnirile cu oamenii în curți își face apariția și deputatul Platformei DA Arina Spătaru, cu pliante. Au mers acolo ca să facă circ și să profite de oameni în interes propriu, a mai menționat Usatîi.

Reclame

„Răspund o singură dată acestei campanii, pentru ca timp de o lună și jumătate să nu mai revin la acest subiect. Întâi de toate, vreau să menționez că am un deosebit respect față de fiecare locuitor din Bălți, dar, conform legii, nu pot acum să particip la astfel de întâlniri. În calitate de candidat pentru funcția de președinte al Republicii Moldova, mi-am suspendat atribuțiile din funcția de primar pe durata campaniei preelectorale și electorale. Cei care adună oameni în curți, cunosc foarte bine acest lucru. Cu toate acestea, continuă tentativele de manipulare a locuitorilor din Bălți”, a mai scris Renato Usatîi.

Prin urmare, președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, a explicat că în ultimii cinci ani, în municipiul Bălți au început mai multe lucrări de reparație și a dat asigurări că acestea vor fi finalizate.

„Peste 80 la sută din drumuri, sisteme de canalizare și apeduct au fost într-o stare deplorabilă. A fost imposibil ca în toți acești ani să dispară toate gropile de pe drumuri, care se regăsesc în orice colț al Moldovei. Încă pe vremea administrației precedente a municipiului Bălți, s-au făcut calcule care au arătat că pentru reparația capitală a străzilor sunt necesare 102 de milioane de euro. Bugetul anual al municipiului Bălți este însă de câteva ori mai mic. În ceea ce privește încasările din Fondul rutier, acestea sunt de o sută de ori mai mici. Asta în timp ce noi transferăm anual în Bugetul de Stat peste 1,5 miliarde de lei sub formă de impozite și taxe”, a punctat președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi.

În context, Usatîi îi îndeamnă pe oameni „să nu cadă pradă provocărilor și să nu se lase manipulați”.Categorii:Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.