Contrabandă cu țigări, anihilată în nordul Moldovei

Peste 17 mii de pachete cu țigări, un autoturism și alte bunuri au fost ridicate și depozitate la sediul Direcției regionale Nord. Acțiunile operative au fost întreprinse ieri, 23 septembrie curent, iar cercetărilor vor continua până la elucidarea tuturor circumstanțelor.

border.gov.md

Acum două luni a fost inițiată o cauză penală în baza unei informații operative privind activități ilicite cu produse de tutungerie. Astfel, în apropierea orașului Briceni a fost stopat un mijloc de transport de model Opel Astra, la volanul căruia se afla un locuitor al raionului Edinet, în vârstă de 32 de ani.

Reclame

În urma examinării autoturismului, au fost depistate 1500 pachete cu țigări cu timbru de acciz a Republicii Moldova, două stații radio și un binoclu. Întrebat, conducătorul auto nu a oferit detalii și nici nu a putut prezenta careva acte de însoțire pentru bunurile transportate.

Concomitent, tot pe acest caz, au fost realizate percheziții la două adrese din raionul Edineț, în urma cărora au fost ridicate aproape 16 mii pachete cu țigări în asortiment. Produsele sunt de origine autohtonă și de import.

În repercusiunea activităților de serviciu, mijlocul de transport, bunurile și produsele de tutungerie au fost depozitate la sediul Direcției regionale Nord. Polițiștii de frontieră vor continua cercetările până la elucidarea tuturor circumstanțelor și atragerea la răspundere a persoanelor implicate în activitatea ilicită, conform legislației în vigoare.Categorii:Societate

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.