Maratonul Internațional Chișinău s-a desfășurat în format virtual

Anul acesta, din cauza pandemiei, Maratonul Internațional Chișinău s-a desfășurat în format virtual. Competiția a început ieri, 27 septembrie, la ora 9.00. Startul a fost dat de către Dmitri Voloșin, președinte al organizației Sporter, în parcul Valea Morilor, unde s-au adunat mai mulți sportivi profesioniști și amatori, transmite IPN.

Cu un îndemn pentru cei cărora le place să alerge și să ducă un mod de viață sănătos a venit, pe pagina evenimentului, Vitalie Clopot, participant la cursă. „Ne place să alergăm, de aceea îndemn pe toți cei care pot: Alergați la voi acasă, în curte, în parc, oriunde v-ați afla, în Moldova sau în alt capăt al lumii. Îmbrăcați un tricou de la edițiile precedente ale Maratonului Chișinău sau orice alt eveniment Sporter și ieșiți la alergat. Alegeți orice distanță, în funcție de forțe și pregătire fizică. Filmați un video, distribuiți-l prietenilor. Să păstrăm maratonul din acest an în istorie”, a fost mesajul participantului.

Reclame

,,Alergați pentru că asta aduce fericire. Fiecare pas aduce o porție de fericire. Avem parte de un timp minunat și toți cei care vor participa, imediat după cursă, vor fi cei mai fericiți, sunt sigur!”, a îndemnat alt participant la cursa competitivă.

Maratonul de la Chișinău este cea mai mare competiție de alergare din țară. Din cauza pandemiei, organizatorul maratonului, organizația sportivă Sporter, a îndemnat locuitorii Moldovei și pe cei din diasporă să susțină competiția, alergând acolo unde se găsesc.

Pentru a participa la cursa online, participanții au îmbrăcat un tricou de la edițiile precedente ale Maratonului Chișinău sau orice alt eveniment Sporter, au ales oricare dintre distanțele: 1,5 km, 5 km, 10 km, 21 km sau 42 km și au luat startul la ora 9.00, din orice loc din oraș, din țară și de peste hotare.

Pe toată durata competiției, participanții au făcut poze, au înregistrat video-uri scurte și le-au postat pe pagina evenimentului. Ulterior, acestea vor fi utilizate pentru videoclipul final al celei de-a șasea ediții a maratonului.

Maratonul Internațional Chișinău este o cursă competitivă pentru sportivi profesioniști și amatori, care se desfășoară în Moldova din 2015.Categorii:Societate

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.