Ziua Națională a Vinului, la a 19-a ediție

În zilele de 3 şi 4 octombrie este sărbătorită Ziua Naţională a Vinului. Evenimentul a ajuns în acest an la a 19-a ediţie.

„Anul acesta sărbătorim altfel Ziua Naţională a Vinului. Formatul evenimentului va permite sărbătorirea Zilei Naţionale a Vinului în orice colţ al lumii, cu un pahar de vin bun şi un cuvânt de felicitare pentru vinificatorii Moldovei”, menţionează Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului.

Reclame

Astfel, pe 3 şi 4 octombrie, toţi doritorii sunt îndemnaţi să sărbătorească vinul Moldovei şi să urmărească live evenimentele pregătite pentru a celebra cea de-a 19-a ediţie a Zilei Naţionale a Vinului.

Ceremonia de inaugurare oficială a ediţiei din anul curent „Eu deVIN Sărbătoare”, va avea loc online, astăzi, cu începere de la ora 10:00, iar seara, pentru ora 19:00, este planificat un Webinar & Masterclass – My Wine Day, cu Jamie Goode.

Pe tot parcursul zilelor de 3 şi 4 octombrie în Scuarul Catedralei din Chişinău vor fi amenajate „Expoziţia de Etichete”, pentru sticle de vin produse în perioada 1950-1990 în Republica Moldova şi „Expoziţie Retrospectivă”, catre  va ilustra cele mai importante momente din cei 19 ani de desfăşurare a sărbătorii naţionale.

În contextul sărbătorii, vinăriile, vinotecile şi restaurantele au pregătit programe speciale pentru a primi oaspeţi de Ziua Naţională a Vinului.Categorii:Societate

Etichete:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.