Zinaida Greceanîi, confirmată cu COVID-19

Președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a fost confirmată pozitiv la prezența noului tip de coronavirus. Secretariatul Parlamentului a fost anunțat astăzi, 19 octombrie, despre acest lucru, transmite IPN.

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului precizează că șefa legislativului se tratează la domiciliu, sub monitorizarea medicului de familie.

Regimul de autoizolare la domiciliu a deputaților în Parlamentului de legislatura a X-a este stabilit conform unei dispoziții a președintei Parlamentului, până la prezentarea rezultatelor negative ale testului la COVID -19.

Anterior, mai mulți parlamentari au anunțată că au fost confirmați pozitiv la prezența noului coronavirus. Ultima dată, legislativul s-a convocat în ședință plenară pe 11 septembrie.

Experți: Decizia CC a lovit în imaginea instituției prezidențiale

Potrivit experților, declararea neconstituționalității decretului prezidențial prin care Natalia Gavrilița a fost desemnată repetat candidat la funcția de prim-ministru a afectat imaginea instituției prezidențiale. În plus, aceștia spun că dacă președintele va refuza să respecte Constituția și să desemneze candidatul majorității parlamentare, ar putea fi inițiată procedura de suspendare a șefului statului, notează IPN.

Erdogan își trimite serviciile secrete să-i reducă la tăcere pe criticii din străinătate

Președintele Turciei, Recep Erdogan, nu tolerează criticile și își zdrobește adversarii. Și nu doar pe cei care locuiesc în Turcia. Nici cei din străinătate nu sunt în siguranță în fața mâniei sale. Un caz e cel al lui Berivan Aslan. Politicianul trăiește în Austria, dar a intrat pe radarul serviciilor secrete turcești, care acum încearcă… Citește mai mult ›Categorii:Societate

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.