Zinaida Greceanîi, confirmată cu COVID-19

Președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a fost confirmată pozitiv la prezența noului tip de coronavirus. Secretariatul Parlamentului a fost anunțat astăzi, 19 octombrie, despre acest lucru, transmite IPN.

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului precizează că șefa legislativului se tratează la domiciliu, sub monitorizarea medicului de familie.

Regimul de autoizolare la domiciliu a deputaților în Parlamentului de legislatura a X-a este stabilit conform unei dispoziții a președintei Parlamentului, până la prezentarea rezultatelor negative ale testului la COVID -19.

Anterior, mai mulți parlamentari au anunțată că au fost confirmați pozitiv la prezența noului coronavirus. Ultima dată, legislativul s-a convocat în ședință plenară pe 11 septembrie.

Profimedia Images

Italia mărește perioada dintre doze la vaccinurile Pfizer și Moderna de la 21 la 42 de zile

Italia extinde intervalul de timp dintre cele două doze de vaccin în cazul serurilor Moderna și Pfizer de la 21 de zile la 42, într-o încercare de a accelera campania de vaccinare într-o perioadă grea pentru sistemul sanitar. Ministrul italian al sănătății, Roberto Speranza, mai spune că dozele refuzate și nefolosite de vaccin AstraZeneca vor… Citește mai mult ›Categorii:Societate

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.