Și-a abandonat bebelușul nou-născut la spital după ce a aflat că este infectat cu coronavirus

O italiancă și-a abandonat fiica nouă născută într-un spital din Palermo, după ce a aflat că aceasta este infectată cu noul coronavirus.

prime.md

La câteva săptămâni după ce a născut-o, femeia a observat că fetița ei nu se simțea bine și a dus-o la camera de gardă a Spitalului de copii „Di Cristina”. Fetița a fost testată pentru Covid-19, iar rezultatul a fost pozitiv. După ce a aflat, mama a dispărut fără urmă, potrivit ANSA.

Reclame

Dr. Marilù Furnari, managerul spitalului, a declarat: „Personalul medical a încercat zile în șir să o contacteze pe mamă, însă aceasta este de negăsit. Din acest motiv am anunțat poliția că avem de-a face cu un posibil caz de abandon”.

Potrivit La Repubblica, acest caz ridică mai multe semne de întrebare. După ce a aflat că fetița are COVID-19, femeia care a dus-o la spital le-a spus medicilor că, de fapt, este mătușa copilului și astfel a putut să părăsească spitalul fără probleme. Ulterior, când medicii au încercat să o contacteze pe mamă la numărul de telefon lăsat la spital, femeia care a răspuns a spus, de asemenea, că este „o mătușă”.

Poliția urmează să lămurească acest mister și să ia măsurile prevăzute de lege. Între timp, fetița se simte mult mai bine și, potrivit medicilor, nu mai are virusul.

digi24.roCategorii:Externe

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.