Deliu: Eu nu vând iluzii și nu vin cu minciuni în fața alegătorului

Candidatul Partidului Liberal Democrat din Moldova la scrutinul prezidenţial din 1 noiembrie, Tudor Deliu susţine că nu vinde iluzii alegătorilor şi spune că nu promite salarii şi pensii fabuloase.

Tudor Deliu. Foto: fb.com/PLDMoldova

Într-un interviu acordat unui portal de ştiri de la Chişinău, Deliu a declarat: „Eu nu vând iluzii şi nu vin cu minciuni în faţa alegătorului. Programul meu electoral este, în primul rând, Constituţia ţării, unde este prevăzut foarte clar ce trebuie şi ce poate face un preşedinte. Nu voi majora salarii, nu voi iriga câmpurile, nu poate face asta şeful statului. Primul lucru pe care am să-l fac în funcţia de preşedinte va fi reformarea Consiliului Suprem de Securitate, pentru a asigura cu adevărat securitatea naţională…”

Experți: Decizia CC a lovit în imaginea instituției prezidențiale

Potrivit experților, declararea neconstituționalității decretului prezidențial prin care Natalia Gavrilița a fost desemnată repetat candidat la funcția de prim-ministru a afectat imaginea instituției prezidențiale. În plus, aceștia spun că dacă președintele va refuza să respecte Constituția și să desemneze candidatul majorității parlamentare, ar putea fi inițiată procedura de suspendare a șefului statului, notează IPN.

Erdogan își trimite serviciile secrete să-i reducă la tăcere pe criticii din străinătate

Președintele Turciei, Recep Erdogan, nu tolerează criticile și își zdrobește adversarii. Și nu doar pe cei care locuiesc în Turcia. Nici cei din străinătate nu sunt în siguranță în fața mâniei sale. Un caz e cel al lui Berivan Aslan. Politicianul trăiește în Austria, dar a intrat pe radarul serviciilor secrete turcești, care acum încearcă… Citește mai mult ›Categorii:Politică

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.