Țîcu: Viitorul nostru depinde doar de reîntregirea țării

Viitorul nostru depinde doar de reîntregirea ţării şi aducerea structurilor de apărare şi securitate româneşti şi Euro-Atlantice la Nistru – este mesajul candidatului la funcţia de preşedinte a ţării din partea Partidului Unităţii Naţionale (PUN), Octavian Ţîcu, care a mers la Cimitirul Militar din satul Vărzăreşti, raionul Nisporeni, unde a avut o întrunire electorală şi a sărbătorit Ziua Armatei Române.

Octavian Țîcu. Foto: stiri24.md

Potrivit lui Octavian Ţîcu, doar având susţinerea din partea României şi NATO, cetăţenii din Republica Moldova îşi vor putea garanta independenţa şi bunăstarea în cadrul României Mari.

Totodată, în programul său electoral mai este menţionat că dacă va deveni preşedinte, candidatul PUN va unifica infrastrucura noastră cu cea românească.

Alegerile prezidenţiale vor avea loc pe 1 noiembrie.

Experți: Decizia CC a lovit în imaginea instituției prezidențiale

Potrivit experților, declararea neconstituționalității decretului prezidențial prin care Natalia Gavrilița a fost desemnată repetat candidat la funcția de prim-ministru a afectat imaginea instituției prezidențiale. În plus, aceștia spun că dacă președintele va refuza să respecte Constituția și să desemneze candidatul majorității parlamentare, ar putea fi inițiată procedura de suspendare a șefului statului, notează IPN.

Erdogan își trimite serviciile secrete să-i reducă la tăcere pe criticii din străinătate

Președintele Turciei, Recep Erdogan, nu tolerează criticile și își zdrobește adversarii. Și nu doar pe cei care locuiesc în Turcia. Nici cei din străinătate nu sunt în siguranță în fața mâniei sale. Un caz e cel al lui Berivan Aslan. Politicianul trăiește în Austria, dar a intrat pe radarul serviciilor secrete turcești, care acum încearcă… Citește mai mult ›Categorii:Politică

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.