Premierul Chicu îndeamnă populația să poarte măști

Premierul Ion Chicu susține că situația pandemică rămâne a fi foarte complicată și ea se agravează nu doar în Republica Moldova, dar peste tot. Șeful executivului a făcut apel la responsabilitate, îndemnând populația să poarte măști.

Ion Chicu

În cadrul declarațiilor făcute după ședința conducerii de vârf a țării, Ion Chicu, a remarcat că a văzut decizia Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică a municipiului Chișinău și roagă cetățenii să se conformeze, să poarte măștile, pentru că este vorba de sănătatea fiecăruia.

Reclame

Premierul a remarcat că sistemul medical este dotat cu echipamentele necesare, în spitale mai există locuri, dar aceasta nu înseamnă că ele nu se vor termina dacă tendința de creștere a numărului cazurilor de COVID-19 se va menține.

„Exact așa cum procedează oamenii conștienți din Europa și din alte țări, trebuie să procedăm și noi, să ne unim eforturile, că aici nu este domeniul unde politica trebuie să-și arate toate mizeriile pe care le are la nivel de ADN în Republica Moldova”, a adăugat Ion Chicu.

Premierul a spus că a văzut cum unele persoane speculează pe seama situației din sănătate și le-a recomandat „să nu denigreze Republica Moldova, pentru că nu le face față”.Categorii:Societate

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.