Trei moldoveni căutați prin Interpol au fost extrădați

Trei cetățeni moldoveni anunțați în căutare internațională prin Interpol au fost extrădați în Republica Moldova, transmite IPN, cu referire la un comunicat de presă al Inspetoratului General al Poliției.

ziarulderoman.ro

Un tânăr de 25 de ani a fost extrădat din Polonia. El fusese anunțat în căutare internațională în 2019 pentru răpirea unei persoane cu aplicarea armei. Inculpatul a fost adus în țară pe cale aeriană și plasat în Penitenciarul nr.13 pentru punerea în executare a sentinței de judecată. Codul Penal prevede pentru asemenea infracțiune închisoare de la 6 până la 10 ani.

Reclame

Un alt moldovean, în vârstă de 28 de ani, a fost extrădat din Azerbaidjan. În 2016, bărbatul fusese condamnat la 8 ani de închisoare și dat în căutare internațională pentru săvârșirea furturilor în proporții deosebit de mari – e vorba de obiecte din aur, în valoare de peste 200 de mii de lei, furate din domicilii aflate în raionul Soroca.

În alt caz, un bărbat de 37 de ani a fost extrădat din Ungaria. Acesta fusese anunțat în căutare în 2018 de poliția raionului Râșcani pentru comiterea mai multor furturi și jafuri.Categorii:Societate

Etichete:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.